Χ. Βαρθακούρης στο TLIFE: H συνεργασία με τους Γ. Μπιθικώτση – Σ. Διονυσίου – Δ. Κόκοτα σε ένα αφιέρωμα στους μπαμπάδες τους!

Ακολούθησαν τα βήματα των μπαμπάδων τους και έκαναν την δική τους πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού!Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα…

Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες είναι εκτός από συνάδελφοι και πολύ καλοί φίλοι κι έτσι αποφάσισαν να συνεργαστούν! Τι ετοιμάζουν; Ο “μαέστρος” αυτού του μοναδικού εγχειρήματος, Χάρης μιλάει στο TLIFE και μας εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο πως ξεκίνησαν όλα!

“Η ιδέα γεννήθηκε αρχές Αυγούστου όταν βρεθήκαμε με το Γρηγόρη να πιούμε ένα καφέ. Πάνω στη στην κουβέντα μας αναφερθήκαμε στο τι ωραία που θα ήταν η αποδοχή που τυγχάνουν τα ονόματα μας στους Έλληνες του εξωτερικού να συμβάδιζε και με την ανύπαρκτη εγχώρια. Κι εκείνη τη στιγμή είπαμε και δεν πάμε να τραγουδήσουμε έξω λοιπόν; Μετά επεκτείναμε την ιδέα με το να γίνουμε τετράδα και μάλιστα, αρχικά, σκοπός μας ήταν να γίνει όλο αυτό αθόρυβα και διακριτικά. Με τον καιρό όμως, όπου προτείναμε την ιδέα, είχαμε τέτοια τεράστια ανταπόκριση που από μόνο του γιγαντώθηκε όλο το θέμα κι από περιορισμένες εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα λίγων πόλεων στο εξωτερικό, βρεθήκαμε να κλείνουμε μικρά θέατρα και χώρους μακρυά από την αισθητική των μπουζουκιών, σε όλες, κυριολεκτικά, τις ηπείρους και να εξελίσσεται σε πολιτιστική εκστρατεία.”

Έτσι λοιπόν οργανώθηκε μια παγκόσμια περιοδεία σε Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία, Αμερική ενώ το καλοκαίρι του 2013 θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους σε όλη την Ελλάδα!

“Η περιοδεία θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο με πρώτο σταθμό το Λονδίνο, μετά πάμε Γερμανία, μετά Κύπρο και μετά, για να μη σας κουράσω με συγκεκριμένες πόλεις, έχουμε πολλές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε Αμερική, Καναδά, Νότιο Αμερική, Αυστραλία, Ασία και Αφρική”, μας λέει ενθουσιασμένος ο Χάρης.

Οι πρόβες σιγά σιγά ξεκινούν και με πολύ κέφι οι τέσσερις τραγουδιστές ετοιμάζονται για το μουσικό αφιέρωμα με τίτλο “Τα τραγουδια του πατέρα μου” ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει η αφίσα τους….

Να σημειώσουμε ότι θα ερμηνεύσουν μόνο τραγούδια των πατεράδων τους και καθόλου από τις δικές τους επιτυχίες! Πώς νιώθει όμως ο Χάρης για όλο αυτό; “Για να είμαι ειλικρινής, καταρχάς είμαι ευτυχισμένος που θα έχω έναν γεμάτο χειμώνα. Βέβαια θα στερηθώ για λίγο τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αλλά γι’ αυτούς δουλεύω και το ξέρουν! Μετά χαίρομαι που θα είμαι παρέα με τα φιλαράκια μου κι αν κρίνω από τη διάθεση και την ατμοσφαίρα που υπάρχει όσο βρισκόμαστε για πρόβες και συναντήσεις, θα χρειαστούμε πάνες για ενήλικες από τα γέλια!”

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συναυλιακές μουσικές παραστάσεις θα γίνει με την συνεργασία του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Read More

And More