Χ. Βασιλόπουλος: Δουλεύει σαν σερβιτόρος για να πετύχει τ’ όνειρό του!

Ο γοητευτικός ηθοποιός, Χρήστος Βασιλόπουλος, που από το 2009 αναζήτησε την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, αποκάλυψε στο περιοδικό ”People”, ότι: ”Όλοι οι ηθοποιοί -είτε είναι σταρ είτε δεν είναι- δουλεύουν σαν σερβιτόροι.”

Στη συνέντευξή του, μίλησε για την καθημερινότητά του, τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα, αλλά και το γάμο του. ”Στο Λος Άντζελες, δεν ήρθα για να βγαίνω έξω και να πηγαίνω με γκόμενες. Ήρθα για να δουλέψω και να κάνω αυτό που ονειρεύομαι”, ανέφερε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε, δηλώνοντας αποφασισμένος να μείνει στα ξένα για όσο χρειαστεί, ότι: ”Η Ελλάδα είναι πάντα μια πόρτα ανοιχτή για ‘μένα και η Αμερική ένα ωραίο δημιουργικό διάλειμμα.”

Επιπλέον, ο Χρήστος ετοιμάζεται να παντρευτεί την 25χρονη Αντωνία Βεντούρα, η οποία παράτησε τη ζωή της στην Ελλάδα για να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, μυστικά και χωρίς κόσμο, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως θέλει να γίνει πατέρας.

Όσον αφορά στην καθημερινότητά του, αποκάλυψε ότι δουλεύει part – time, απογεύματα, τρεις φορές την εβδομάδα. Όπως είπε: ”Έρχονται πολλοί Έλληνες και τους σερβίρω. Μετανάστες, τουρίστες, ακόμα και συνάδελφοί μου, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης” και τόνισε ότι η δουλειά που κάνει, δεν είναι ντροπή.

Από τον καιρό που μετακόμισε στο Λος Άντζελες, τον Ιούνιο του 2009, μέχρι και σήμερα, έχει παίξει σε μια μικρού μήκους ταινία, η οποία πήγε στις Κάνες και σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας video games, ενώ τον επόμενο μήνα θα είναι έτοιμη η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο ”Geocachers”. ”Εδώ είσαι ένας αριθμός σε αναμονή, ξεκινάς από το μηδέν. Το ότι μπορεί να είσαι γνωστός στην Ελλάδα δεν τους λέει κάτι. Οι Αμερικάνοι δεν μασάνε από σταριλίκια”, πρόσθεσε ο Χρήστος.

Τέλος, αποκάλυψε ότι η μέρα του ξεκινάει από νωρίς το πρωί και περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής, γυμναστική και τάε κβο ντο και παραδέχεται ότι για να περάσει φυσιολογικά έναν μήνα, χρειάζεται γύρω στα 3 με 4 χιλιάρικα, με το ενοίκιο να ανέρχεται στα 1.300€.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More