Χαλκίδα: ‘Ελουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στην πρώην σύντροφό του

Ένας 60χρονος έλουσε την πρώην φίλη του με βενζίνη, της έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή! Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην Χαλκίδα, όταν ο άνδρας, που είναι επαγγελματίας οδηγός περίμενε την πρώην σύντροφό του στο σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της, για να επιστρέψει στο σπίτι της μετά τη δουλειά.

Καθώς την είδε να πλησιάζει την φώναξε. Εκείνη, ιδιωτική υπάλληλος στο επάγγελμα, μπήκε στο αυτοκίνητό της χωρίς να του δώσει σημασία με αποτέλεσμα ο 60χρονος να βγάλει ένα δοχείο με βενζίνη, να την περιλούσει με αυτό και στη συνέχεια να της βάλει φωτιά. Η γυναίκα βγήκε απ’ το αυτοκίνητο και έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας από τον πόνο ενώ οι περαστικοί έτρεξαν να τη βοηθήσουν.

Παρόλο που διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό δεν ήταν καλές. Ο δράστης που αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε σα να μην είχε συμβεί τίποτα, αναζητείται από την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα σε όλο της το σώμα αλλά έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο!

Read More

And More