«Χαμογέλα και πάλι» για την «αμνησία» του Γιώργου Λιάγκα: «Αναρωτιόμαστε τον λόγο που ήθελε να παίξει το θέμα»

Θέμα σχολιασμού στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” έγινε η πρόσφατη “αμνησία” του Γιώργου Λιάγκα.

Πριν λίγες ημέρες (17/10) ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, αναρωτήθηκαν στο “Πρωινό” τον λόγο που οι τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν με τις αντιδράσεις της Σίας Κοσιώνη τη βραδιά τον εκλογών, επικεντρώνοντας τον σχολιασμό τους σε όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή T-Live. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, είχαν ξεχάσει πως μια μέρα νωρίτερα, πρώτοι εκείνοι είχαν ασχοληθεί με το θέμα. (δες εδώ σχετικό βίντεο)

Η «αμνησία» αυτή του Γιώργου Λιάγκα, προκάλεσε την εντύπωση της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” που σχολίασαν το θέμα ψάχνοντας να βρουν το λόγο που την προκάλεσε.

«Ξεκάθαρο beef Τατιάνας Στεφανίδου με Γιώργο Λιάγκα» ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο Παύλος Σταματόπουλος και συνέχισε, «Εγώ προσωπικά το πήρα χαμπάρι από το TLIFE, προσωπικά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε γίνει αυτή η… μικρή κωλοτούμπα από τον Γιώργο Λιάγκα»

«Δε τη λες και μικρή» σχολίασε ο τηλεοπτικός συντάκτης Γρηγόρης Μελάς, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου αναφέροντας, «Δίκιο έχει ρε παιδιά το TLIFE. Συγγνώμη. Αφού υπήρξε σχόλιο, το συζήτησαν και μείνανε κι εκείνοι σε αυτό το θέμα. Και στα social media ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης αυτό. Ήταν πάνω από τις πολιτικές εξελίξεις».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής: 

Π.Σ: «Εγώ δε κατάλαβα αυτό που είπε ο Τάσος Τεργιάκης και το υπογράμμισε κιόλας, ότι “γιατί η Τατιάνα ασχολήθηκε με αυτό”. Γιατί να μην ασχοληθεί; Δεν ήταν θέμα έτσι κι αλλιώς αυτό την επόμενη μέρα; Δεν ήταν ένα παραπολιτικό θέμα;»

Γ.Μ: «Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί τη μια μέρα λένε το ένα και την άλλη το άλλο; Πιστεύουν ότι δε τους είδαν; Δε το είπαν μετά από μια εβδομάδα. Το είπαν την επόμενη μέρα. Μου κάνει εντύπωση ότι γύρισαν πολύ απότομα τη μπιφτέκα, σαν κάποιος να τους είχε τραβήξει το αυτί. Δεν πιστεύω ότι έγινε, γι’ αυτό λέω “σαν”. Έχουμε συνηθίσει να αλλάζουν απόψεις, αλλά τη μια μέρα να λες, “έτρεξα να δω αυτό” και την επόμενη, “μα δε το είδα και γιατί το σχολιάζετε”, είναι σαν να θέλει να αποφύγει κάτι»

Σ.Χ: «Εγώ θεωρώ ότι ήθελε να παίξει το θέμα της Τατιάνας και να πει, “γιατί η Τατιάνα σχολιάζει”, έπρεπε να πει ότι ο ίδιος δε σχολιάζει. Πώς θα έπαιζε το θέμα, αν παραδεχόταν ότι και ο ίδιος σχολιάζει; Το λόγο που ήθελε να παίξει το θέμα αναρωτιόμαστε»

Π.Σ: «Τι λέει η Σίσσυ αυτή τη στιγμή; Πόλεμος από τον Γιώργο Λιάγκα στην Τατιάνα Στεφανίδου»

Γ.Μ: «Η αλήθεια είναι ότι εστίασε μόνο στην Τατιάνα, ενώ όλες οι εκπομπές το σχολίασαν. Ήταν λίγο περίεργο αυτό»

Π.Σ: «Υπάρχει κάποιο beef από το παρελθόν;»

Γ.Μ: «Όχι, αλλά δε νομίζω ότι θέλει και πολύ ο Γιώργος Λιάγκας να ανοίξει beef με κάποιον»

Read More

And More