Χαμόγελα σήμερα στο Mega! Στην κορυφή το νέο του δελτίο…

Μετά από καιρό οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού χαμογελούν ξανά! Μετά από καιρό σήμερα στο κανάλι της οδού Μεσογείων πραγματικά πιστεύουν πως το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων μπορεί να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης και να πάρει πίσω την χαμένη του τηλεοπτική αίγλη.

Το fresh κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ολγα Τρέμη και πάλι στο τιμόνι του και με την σημαντική παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου σε ένα από τα “παράθυρά” του (στο Γιάννη Πρετεντέρη δεν αναφέρομαι γιατί δεν είναι το νέο πρόσωπο στη fresh έκδοση του δελτίου), έδειξε από χθες, από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα πως έχει μεγάλη δυναμική και πως μπορεί πραγματικά να μπει και πάλι στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα της τηλεθέασης των 8.00 μ.μ. !

Το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κατάφερε χθες να πιέσει ασφυκτικά τον ανταγωνισμό και ουσιαστικά να κόψει το νήμα της τηλεθέασης μαζί με τον ΑΝΤ1, μιας και ο μέσος όρος του από τις 8.00 μέχρι και τις 9.00 το βράδυ εκτοξεύθηκε στο 23,0%, με τον ΑΝΤ1 να προηγείται μόλις με 23,6%.

Φυσικά η Megaλη χθεσινή επιτυχία δεν είναι το γεγονός ότι το δελτίο έφτασε στο 23,0% και ότι ουσιαστικά μοιράστηκε σχεδόν το ίδιο μεγάλο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης της Nielsen με τον ΑΝΤ1. Η μεγάλη επιτυχία είναι ότι το δελτίο του Mega παρέλαβε lead-in από τα “Κλεμμένα Ονειρα” που κυμάνθηκε από 13,7% μέχρι και 17% και από το πρώτο κιόλας τέταρτο η τηλεθέαση ανέβηκε στο 22,3% και λίγο αργότερα έφτασε μέχρι το 23,7%.

Σε ότι έχει να κάνει με τον ΑΝΤ1 τώρα, το “Μπρούσκο” αντίστοιχα παρέδωσε στο δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου ποσοστό τηλεθέασης 30,1% (!), το οποίο στο πρώτο τέταρτο κατέβηκε στο 25,4%, ενώ κατά τη διάρκεια του δελτίου έπεσε μέχρι το 22,0%.

UPDATE: Σύμφωνα με τα τελικά ποσοστά τηλεθέασης της Nielsen τα οποία βγαίνουν μεσημέρι, το brand new κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega χτύπησε κορυφή κερδίζοντας συνολικό ποσοστό 22,8%, ενώ ο ΑΝΤ1 ακολούθησε με 20,8%.


Read More

And More