Χαμός με γνωστή ηθοποιό που έστειλε την 9χρονη κόρη της στο σχολείο ντυμένη… πόρνη!

“Πόλεμος” ξέσπασε στα social media, μετά την κίνηση γνωστής ηθοποιού να ντύσει την κόρη της με ένα κόκκινο φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με την Julia Roberts στο Pretty Woman. Ο λόγος για την Amanda Holden που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της και όχι μόνο μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter.
Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η 9χρονη κόρη της Amanda, η μικρή Lexi ήθελε να φορέσει ένα κουστούμι για τη θεματική γιορτή του σχολείου της για τα 90s και η μητέρα της είχε τη φαεινή ιδέα να την μεταμορφώσει σε… Julia Roberts στο Pretty Woman!

Το κόκκινο μακρύ στράπλες φόρεμα της μικρής σίγουρα δεν ταίριαζε με την ηλικία της, αλλά αυτό που ακολούθησε μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας στα social media δεν είχε προηγούμενο….

Αμέσως θαυμαστές και μη της ηθοποιού της έγραψαν: “Ντύνεις την κόρη σου σαν πόρνη για το σχολείο; Είμαι τόσο θυμωμένος μαζί σου χαζή!” και ακολούθησαν και άλλα σχόλια που έλεγαν ότι το ντύσιμό της ήταν εντελώς ακατάλληλο.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως κατάλαβε το λάθος και κατέβασε τη φωτογραφία της μικρής, αλλά και πάλι οι αντιδράσεις των θαυμαστών συνεχίστηκαν… “Χρειάστηκαν 8 λεπτά στην Amanda Holden για να καταλάβει ότι έντυσε την κόρη της σαν πόρνη”.

Read More

And More