Χαμός με την αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ: “Στάζει φαρμάκι” για την Δούκισσα του Sussex!

Δίχως τέλος η κόντρα της Μέγκαν Μάρκλ με την αδελφή της Σαμάνθα.  Αφορμή για το ξέσπασμα της ετεροθαλούς αδελφής της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν η πρόσφατη συνέντευξη της Δούκισσας στο ντοκιμαντέρ του δικτύου ITV “Harry and Meghan: Μια Αφρικανική Περιπέτεια”, και ιδιαίτερα το σημείο όπου παραπονιόταν πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά γι΄ αυτήν.

“Ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν είναι εντάξει;” το… φαρμακερό σχόλιο της Σαμάνθα Μαρκλ, η οποία χαρακτηρίζει τη Δούκισσα “υποκρίτρια”, επειδή παραπονιέται ότι οι άνθρωποι δεν την ρωτούν εάν είναι εντάξει – υποστηρίζοντας ότι δεν ενδιαφέρθηκε για τον πατέρα τους μετά από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί.

Η Σαμάνθα έβγαλε όλη την πίκρα της αφού παρακολούθησε τον Χάρι και την Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ της ITV.

Μιλώντας στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή “Inside Edition”, είπε: “Σκέφτηκα: Ουάου, ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν ήταν εντάξει μετά τις δύο καρδιακές προσβολές;”.

“Νομίζω ότι είναι πραγματικά γελοίο, κάποιος που ταξιδεύει με ιδιωτικά αεροπλάνα σαν εκατομμυριούχος, να παραπονιέται για οτιδήποτε”, καταλήγει η Σαμάνθα Μαρκλ, που… “στόλισε” κατάλληλα την Μέγκαν.

Πηγή: newsit

Read More

And More