Χαμός με το Joker σε σινεμά της Αθήνας – Κάλεσαν την αστυνομία

Ολα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού έκαναν δύο διαδοχικές καταγγελίες στην αστυνομία για την ταινία Joker με το επιχείρημα ότι την παρακολουθούν ανήλικοι. Τα περιστατικά αφορούν στους κινηματογράφους που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι, το απόγευμα του Σαββάτου (19.10.2019) και τον κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ», το απόγευμα της Κυριακής (19.10.2019) στην Κυψέλη.

Και στις δύο περιπτώσεις σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν έγινε διακοπή της ταινίας. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αξιωματικός, και στις δύο περιπτώσεις τηλεφώνησαν δύο διαφορετικές γυναίκες, προκειμένου να καταγγείλουν την είσοδο ανηλίκων στους κινηματογράφους, οι οποίες παρέμειναν στο σημείο και κατηύθυναν τους αστυνομικούς των τοπικών τμημάτων που πήγαν, ως όφειλαν, για να ελέγξουν την καταγγελία.

Πάντα με την υπόδειξη των δύο γυναικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανήλικους, τους οποίους, όπως προβλέπεται, παρέδωσαν στους γονείς τους, τους οποίους ειδοποίησαν να πάνε επιτόπου και στη συνέχεια οδήγησαν τους υπευθύνους στα αστυνομικά τμήματα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις υποθέσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι εισαγγελείς, οι οποίοι θα αποφανθούν αν θα ασκηθούν διώξεις και με ποιες κατηγορίες.

Πηγή: Newsit

Read More

And More