Χαμός στα social media με την Gigi Hadid – Το ξέσπασμα για την κλοπή στη Μύκονο

Ήρθε στη Μύκονο για να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και έπεσε θύμα κλοπής. Ο λόγος για την διάσημη Gigi Hadid που μετά το ατυχές περιστατικό στη Μύκονο έκανε μια ανάρτηση κόλαφο που ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κλοπή, αποτρέποντας τους να επισκεφτούν το νησί.

Η ανάρτησή της αυτή βέβαια, ενόχλησε πολλούς από τους followers της, που θεώρησαν λάθος τη συγκεκριμένη δήλωση της, καθώς όπως είπαν το περιστατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ούτε το νησί της Μυκόνου και σαφώς ούτε και τη χώρα μας ενώ θεώρησαν λάθος από ένα δημόσιο πρόσωπο να δυσφημεί μια χώρα που κύρια πηγή εσόδων της είναι ο τουρισμός.

Η Gigi, όμως δεν άφησε τα πράγματα έτσι και απάντησε στα αιχμηρά σχόλια που δέχτηκε:  «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).

https://www.instagram.com/p/B07Nqn6hSVQ/

Και συνέχισε γράφοντας «Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.»

 

 

Read More

And More