Χαμός στα social media με Βανδή – Σφακιανάκη! Τα υποστηριχτικά σχόλια στην Δέσποινα

Ένα τσουνάμι ξέσπασαν τα μηνύματα συμπαράστασης θαυμαστών, φίλων αλλά και απλών ανθρώπων στα social media υπέρ της Δέσποινας Βανδή και την απόφασή της να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα που θα εμφανιζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη, μετά τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή.
Λίγο πριν από την πρεμιέρα στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ που ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Δεκεμβρίου και “τινάχτηκε” στον αέρα μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή, στην απονομή του πλατινένιου του, σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Επιβάλλεται να στηρίξουμε τη Χρυσή Αυγή, είπε ανάμεσα σε άλλα ο Νότης στην εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών και η Δέσποινα. (διάβασε εδώ τι είπε)
Mετά μάλιστα και από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η Δέσποινα αποχώρησε με λύπη από τη συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη, βάζοντας “φωτιά” στα social media. Με μια λιτή αλλά από καρδιάς ανακοίνωσή της σε Facebook και twitter ενημέρωσε για την αποχώρησή της από το σχήμα.

/

Τα μηνύματα που δέχτηκε στο προφίλ της ήταν πολλά, όπως και οι άνθρωποι που τάχθηκαν υπέρ της στο Facebook στο twitter, αφού οι δηλώσεις του Νότη και η αποχώρηση της Δέσποινας ήταν για όλους σημείο αναφοράς.Μπράβο Δέσποινα έδειξες θάρρος και δύναμη, respect και άλλες τέτοιες εκφράσεις έδειξαν πως η γνωστή ερμηνέυτρια είχε με το μέρος της τον κόσμο σε αυτήν την επιλογή της.

Δες ενδεικτικά μερικά μηνύματα:

/

/

/

/

Ιδιάιτερη εντύπωση προκάλεσαν όμως και τα χιουμοριστικά μηνύματα, αλλά και τα συνθήματα στους δρόμους της Αθήνας.

Ενώ, την ίδια ώρα οι γραφίστες έπιασαν δουλειά και εμφανίσθηκαν στο διαδίκτυο αντιφασιστικές αφίσες, που παρουσιάζουν την τραγουδίστρια έτοιμη να αναμετρηθεί με τους Έλληνες νεοναζί.

Read More

And More