Χαμός στη συναυλία του Σάκη στη Κόρινθο! Το TLIFE ήταν εκεί!

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα. Θέαμα, πάθος, ενέργεια και πολύ πολύ κέφι. Όσοι βρέθηκαν χτες το βράδυ στο Εθνικό Γήπεδο Κορίνθου, απόλαυσαν έναν Σάκη Ρουβά μοναδικό. Γι άλλη μια φορά ο Σάκης απέδειξε ότι δεν είναι απλά ένας τραγουδιστής. Είναι ένας καλλιτέχνης που μπορεί να κερδίσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή που θα τον παρακολουθήσει!

Πρώτες απ’όλους έφτασαν στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιούνταν η συναυλία οι γνωστές… Ρουβίτσες! Ο χώρος σύντομα κατακλύστηκε από άτομα κάθε ηλικίας

Στην σκηνή ανέβηκαν αρχικά πολιτικοί παράγοντες της πόλης, όμως δεν κατάφεραν να πουν πολλά, αφού το κοινό απαιτούσε…να εμφανιστεί ο Σάκης, άμεσα! Τελικά, τη συναυλία άνοιξε γύρω στις 10 παρά το βράδυ το συγκρότητα Cabin 54, όπου διασκέδασε το κοινό με ξένες επιτυχίες. Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στις 10:15 με το τραγούδι “Σπάσε το χρόνο”. Στην συνέχεια καλησπέρισε τον κόσμο φωνάζοντας “Κόρινθοοοοοοοοςςςς, είστε έτοιμοι;” προκαλώντας τον πανικό. Οι θαυμαστές του ανταποκρίθηκαν ζητωκραυγάζοντας και το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε με το τραγούδι “Και Σε θέλω”!

Ο Σάκης μόλις έχει ανέβει στη σκηνή. Η συναυλία μόλις ξεκίνησε

Ο Σάκης Ρουβάς με το μπαλέτο που τον πλαισιώνει, δίνει ένα μοναδικό show

Ο Σάκης προκάλεσε πανικό την στιγμή που πέταξε το σακάκι του στο πλήθος!

Η νεαρή θαυμάστρια του Σάκη, βγήκε νικήτρια, κατορθώνοντας να πάρει ένα κομμάτι ύφασμα από το σακάκι του Σάκη.

Σε όλη τη διάρκεια τη συναυλίας ο τραγουδιστής σάρωνε τη μια άκρη τη σκηνής στην άλλη και παρακινούσε το κατάμεστο στάδιο να τραγουδήσει, να χορέψει, να ερωτευτεί! Το πλήθος τον ακολουθούσε και στο χώρο δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα άνευ προηγουμένου! Κάποια στιγμή, αποφάσισε να “χαρίσει”, όπως είπε χαρακτηριστικά, κάτι στους θαυμαστές του. Έβγαλε το σακάκι του, το πέταξε στο πλήθος και ακολούθησε …το χάος! Περίπου δεκαπέντε άτομα κάθε ηλικίας τραβούσαν με μανία το σακάκι, διεκδικώντας, ένα κομμάτι ύφασμα από το ένδυμα του τραγουδιστή. Με αυτό το περιστατικό, ο μύθος ότι ο Σάκης Ρουβάς λατρεύεται μόνο από παιδιά και εφήβους καταρίφτηκε!

Ο Σάκης “παίζει” με τους θαυμαστές του

Η συναυλία τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο Σάκης για άλλη μια φορά, απέδειξε ότι έχει το χάρισμα να μαγεύει με την σκηνική του παρουσία και τη φωνή του μικρούς και μεγάλους, πιστούς θαυμαστές του και απλό κοινό!

Read More

And More