Χαμός στην έναρξη των εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη μετά την καραντίνα! [pics,video]

Ποδαρικό στη νυχτερινή Αθήνα μετά το lockdown κάνει ο Νίκος Βέρτης. Ο αγαπημένος ερμηνευτής επέστρεψε στο ΥΤΟΝ και παρουσίασε μια μοναδική βραδιά ξεκινώντας τις εμφανίσεις του στο απόλυτο στέκι του καλοκαιριού. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, με αποστάσεις στις ουρές για την είσοδο στο νυχτερινό κέντρο, αντισηπτικά και ανοιχτή οροφή, το νυχτερινό κέντρο άνοιξε τις πόρτες του και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ο Νίκος Βέρτης χαμογελαστός ανέβηκε στο stage, καλωσόρισε με συγκίνηση τον κόσμο που ήταν μαζί του στην πρώτη του εμφάνιση μετά το lockdown και τραγούδησε τις αγαπημένες του επιτυχίες ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το παρόν στη βραδιά έδωσαν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και πλήθος κόσμου που θέλησε να διασκεδάσει μετά την καραντίνα. Τους τελευταίους μήνες άλλωστε, θέατρα και νυχτερινά κέντρα είχαν παραμείνει κλειστά, με τους συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους να έχουν πληγεί σημαντικά.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους πάντως ήταν η Ελένη Φουρείρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Πάνος Καλλίδης με την σύζυγό του Λεάννα Μαρκογλου, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί ακόμη. Ο γνωστός pr man μάλιστα ανέβασε και Video στο Instagram με τον κόσμο που τίμησε τον Νίκο Βέρτη στην πρώτη του εμφάνιση μετά την καραντίνα!

Δες φωτογραφίες:

Ελένη Φουρέιρα

Χάρης Σιανίδης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Λεάννα Μάρκογλου, Πάνος Καλλίδης

Λεάννα Μαρκογλου, Πάνος Καλλίδης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More