Χαμός στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου στην υπόθεση με το βιτριόλι

Μια τεράστια ένταση σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον αέρα της εκπομπής “Xαμογέλα και πάλι” ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με το βιτριόλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή της παρουσιάστριας προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του δικηγόρου του 40χρονου στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε πως καμία από τις δυο γυναίκες δε λέει την πλήρη αλήθεια και πως ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά και μετά την έντονη αντίδραση από την πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο συγκεκριμένος δικηγόρος εμφανίστηκε στην εκπομπή τόσο του Γιώργου Παπαδάκη όσο και του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά λέγοντας πως ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις.

Το γεγονός αυτό, όπως ήταν άλλωστε και λογικό ενόχλησε τόσο τη Σίσσυ Χρηστίδου όσο και τους συνεργάτες της καθώς είδαν να θίγεται η δημοσιογραφική τους αξιοπιστία γι΄αυτό και θέλησαν να βάλουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Έβγαλαν λοιπόν τον κ. Γκαραβέλα, τον δικηγόρο του 40χρονου τηλεφωνικά στην εκπομπή και η παρουσιάστρια σε αρκετά έντονο ύφος του ζήτησε να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συνέβη με τον ίδιο τελικά να παραδέχεται πως επρόκειτο για δικές του δηλώσεις αλλά ουδέποτε είχε σκοπό να θίξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της Ιωάννας.

Read More

And More