Χανιά: 16χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία πως έπεσε θύμα βιασμού

16χρονη κοπέλα από τα Χανιά της κρήτης επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα τα ξημερώματα και κατήγγειλε τον ίδιο της το βιασμό. Οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη…

Η νεαρή κοπέλα βρήκε το κουράγιο και ζήτησε να μιλήσει με τον αξιωματικό υπηρεσίας, προκείμενου να του καταθέσει πως λίγες μόνο ώρες πριν είχε πέσει θύμα βιασμού σε καφέ μπαρ της κρητικής πόλης.

Διάβασε παρακάτω πως ακρριβώς περιέγραψε στους αστυνομικούς το περιστατικό: ”Διασκέδαζα σε μπαρ και κάποια στιγμή γνώρισα τον 21χρονο. Αρχίσαμε να πίνουμε, με κερνούσε ποτά και κάποια στιγμή μέθυσα. Θυμάμαι πως άρχισα να ζαλίζομαι” είπε η 16χρονη και συνέχισε: ”Εκείνος προφανώς κατάλαβε ότι μέθυσα και το εκμεταλλεύτηκε. Με πήρε από το μπαρ, με έβαλε στο αυτοκίνητό του και ξεκινήσαμε χωρίς να ξέρω που πηγαίνουμε”…

Στη συνέχεια όπως υποστηρίζει πάντα η ανήλικη ο 21 έτους άνδρας την πήγε στο σπίτι του και την βίασε. Αφού συνήλθε από το σοκ και την επήρρεια του αλκόολ η 16χρονη έφυγε από το σπίτι και πήγε κατ’ ευθείαν στην αστυνιμία.

Οι αρχές έχουν λεπτομερεί περιγραφή του φερόμενου ως δράστη, από την μαθήτρια Α Λυκείου και περιμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπου και θα διαπιστωθεί αν πράγματι υπήρξε βιασμός.

Read More

And More