Χαρά Βέρρα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την 11χρονη εγγονή της – Βίντεο

Διπλά γενέθλια στην οικογένεια της Χαράς Βέρρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε 50 αγκαλιά με την 11χρονη εγγονή της, η οποία επίσης γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Η Χαρά Βέρρα, η οποία έγινε γιαγιά σε αρκετά νέα ηλικία, μιλά συχνά για την μικρή Χαρούλα, αφού η εγγονή της κληρονόμησε και το όνομά της.

Δημοσιεύοντας βίντεο με τις τούρτες γενεθλίων, η Χαρά Βέρα έγραψε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. για τις τόσες πολλές ευχές σας για την εγγονή μου και για εμένα.! Να είστε όλοι σας πάντα καλά με τις οικογένειες σας».

Δες το παρακάτω βίντεο:

 

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» η Χαρά Βέρρα είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα με το οποίο γεννήθηκε η εγγονή της.

«Η Χαρούλα μου, το καμάρι μου, ο άγγελός μου! Έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμα δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι.

Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δε μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο», είχε αναφέρει η Χαρά Βέρρα. 

Read More

And More