Χάρι Πότερ: Η πρώτη φωτογραφία από το πολυαναμενόμενο reunion για τα 20 χρόνια

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες, μετά τα Φιλαράκια θα υπάρξει reunion και στο απόλυτη κινηματογραφική σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας Χάρι Πότερ!

Το «Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts» θα κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου 2022 και σε αυτό οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησε η μαγεία. Αφορμή για το reunion είναι το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη ταινία της σειράς «Ο Harry Potter και η φιλοσοφική λίθος».

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες το HBO Max κυκλοφόρησε ένα νέο teaser για το «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts», την πολυαναμενόμενη επανένωση του καστ της διάσημης σειράς ταινιών Harry Potter.

 

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε και η πρώτη επίσημη φωτογραφία με τους τρεις πρωταγωνιστές να κάθονται στον κοιτώνα του Γκρίφιντορ, αρκετά αλλαγμένοι όπως είναι επόμενο από την τελευταία στιγμή που τους είδαμε. 

Όπως έχει επιβεβαιωθεί στο Reunion του Harry Potter θα βρίσκονται: η Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), ο Robbie Coltrane (Hagrid), ο Jason Isaacs (Lucius Malfoy), ο Gary Oldman (Sirius Black), ο James και ο Oliver Phelps (Fred και George Weasley), ο Tom Felton (Draco Malfoy), ο Mark Williams (Arthur Weasley), η Bonnie Wright (Ginny Weasley), ο Alfred Enoch (Dean Thomas), ο Matthew Lewis (Neville Longbottom) και η Evanna Lynch (Luna Lovegood).

Κεντρική φωτογραφία: Splash/Ideal Image

Read More

And More