Χάρης – Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι φωτογραφίες για την επέτειο του γάμου τους – «Στήριγμά μου, να μας χαιρόμαστε»

Ο Χάρης Βαρθακούρης γιορτάζει την επέτειο του γάμου του με την Αντελίνα, κάνοντας σχετική ανάρτηση, με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 15 Δεκεμβρίου του 2013, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν τις δυο κόρες τους. 

Ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε στην ανάρτησή του: «15 Δεκεμβρίου 2013 – 9 χρόνια από τον θρησκευτικό μας γάμο. Όσα χρόνια και να περάσουν, ποτέ δεν είμαι σίγουρος ποια επέτειο γιορτάζουμε: Το 26/3/10 που παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο ή το 15/12/13 που παντρευτήκαμε με παπά και με κουμπάρο… και βαφτίσαμε και τις κόρες μας; Γιατί να κάνουμε περιττά έξοδα όταν μπορούμε σε μία μέρα να κάνουμε τρεις τελετές;; 

Καρδιά μου όμορφη, τρυφερή κι αφράτη, κουκλάρα μου, γυναικάρα μου, κολώνα μου και στήριγμά μου, να μας χαιρόμαστε και να μας αγαπάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα – Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι που ομάδα διαδηλωτών έξω από την εκκλησία μας επιτέθηκε με ρύζι μόλις βγήκαμε! Καμία σύλληψη δεν έγινε», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Η Πέγκυ Ζήνα βάφτισε την κόρη τους, Λιόνα.

Φωτογραφίες: Instagram.

Read More

And More