Χάρης – Αντελίνα Βαρθακούρη: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους φτάνει μέχρι το ταβάνι – Φωτογραφία

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους στόλισαν το απόγευμα της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η σύζυγος του τραγουδιστή έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Χάρη Βαρθακούρη να τοποθετεί στην κορυφή το αστέρι του δέντρου.

«Ο νοικοκύρης του σπιτιού που το τοποθετεί 1000 χρόνια να ζήσει! Καλό μήνα με υγεία, πολλή αγάπη, ανθρωπιά, ζεστασιά στην ψυχή, κατανόηση, χαμόγελα και μια αγκαλιά να μας γαληνεύει», έγραψε στο instagram η Αντζελίνα Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής θα περάσουν οικογενειακά τις γιορτές με τις κόρες τους, με την Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ και μήνες, να απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα σε πολλά επίπεδα. Νιώθω κερδισμένη και είμαι γιατί αυτή τη χρονιά έμαθα πως το νόημα είναι αλλού, αλλού είναι ο πλούτος, αλλού κατοικούν οι αξίες, αυτές που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει. Αποστασιοποιήθηκα όταν ένιωσα πως κάτι έκανα λάθος, κάτι δεν έβλεπα σωστά και μου έδωσα χώρο και χρόνο», είχε γράψει πριν μήνες στο instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Read More

And More