Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Ερωτευμένοι στο Μπαλί! [pics]

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται για το γνωστό ζευγάρι. Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα είναι ένα από τα τρία ζευγάρια που μονομαχούν στο «Globetrotters» του Star για τη νίκη και συνεχίζουν τα ταξίδια τους σε όλον τον κόσμο.

Tο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, που αποτελεί βραβευμένο Format of the Year 2018, από την Ένωση Οπτικοακουστικών Παραγωγών της Φινλανδίας, έχει έρθει στην Ελλάδα και κλέβει τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, τρεις δυάδες αγαπημένων προσώπων του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου ξεκινούν από 3 διαφορετικά σημεία του πλανήτη, 3 διαφορετικές διαδρομές, 36 προορισμούς, πολλές αποσκευές, πολλές αναχωρήσεις, πολλές αφίξεις, πολλά απρόοπτα, και προκαλούν πολύ γέλιο!

Τα διάσημα ζευγάρια είναι: ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός με τον γιο του, Μιχάλη, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Παντελής και ο Χρήστος από το περσινό MasterChef.

Και αυτήν τη φορά η δοκιμασία έφερε τον Χάρη Βαρθακούρη και την σύζυγό του Αντελίνα στο Μπαλί, όπου δυνάμωσαν τον έρωτά τους.

Ο Χάρης μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες γράφοντας με χιούμορ: «Μπαλί (part 1). Ένα συλλογίδριο από φωτογραφίες που επάρθησαν στο ορεινό Μπαλί… Μεταξύ άλλωνε, εμείς σε παραλία, εμείς στο αεροδρόμιο, εμείς που φιλιόμεθα, η θέα από το δωμάτιό μας, η Αντέλ κρατώντας μικρό και μεγάλο ήλιο, εγώ εκεί που έτρωγα πατατάκια που έκαναν θόρυβο και ούτω καθεξής…».

Read More

And More