Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του έκανε ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

«Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω ευτυχισμένος γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο.

Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα. Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Δεν θέλω να μιλάω με αυτό. Πιστεύω ότι μάλλον έχει τελειώσει.

Η καθημερινότητα είναι τέλεια τώρα. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε»,

Δες το βίντεο:

Read More

And More