Χάρης Ρώμας: Φέτος είναι η χρονιά του! Κέρδισε το φλουρί στο θέατρο [pics]

Είναι αναμφίβολα η χρονιά του. Ο Χάρης Ρώμας επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά πράγματα με το «Καφέ της Χαράς» και έχει κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να παραληρούν. Ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός της θρυλικής σειράς του Ant1 επιβεβαίωσε τη ρέντα του στα επαγγελματικά κερδίζοντας φέτος το φλουρί στην κοπή της πίτας στο θέατρο.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί για 2η χρονιά στη θεατρική παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας» στο θέατρο Αθηναΐς και έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα με τους φίλους και τους συνεργάτες του και… κέρδισε το φλουρί!

Ιδιαίτερα χαρούμενος, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως φέτος νιώθει πράγματι πως είναι η χρονιά του και είναι πολύ συγκινημένος με την αγάπη του κόσμου που εισπράττει. Όσο για τους συναδέλφους του στην παράσταση, δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Η Κατερίνα Τσάβαλου και η Θεοφανία Παπαθωμά μάλιστα αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά με τον Χάρη Ρώμα και διασκέδασαν σε μια βραδιά αφιερωμένη στο… θίασο!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας ζωηρός βαφτιστικός ερωτεύεται από φωτογραφία την όμορφη νονά του που έχει να τον δει από τότε που τον βάφτισε! Είναι όμως ο αληθινός βαφτιστικός ή κάποιος άλλος συμπολεμιστής του στο μέτωπο, που έχει βάλει στο μάτι την παντρεμένη γυναίκα; Τι θα πει ο άντρας της όταν τους πιάσει στα πράσα; Και ακόμη περισσότερο πώς θα δικαιολογηθούν στον αυστηρό συνταγματάρχη θείο όταν εκείνος μπουκάρει ξαφνικά, ανεμίζοντας με μανία την σημαία της ηθικής;

Με φόντο τους Βαλκανικούς πολέμους ο «Βαφτιστικός της Κυρίας» υπόσχεται τρελές φαρσικές καταστάσεις, συνεχείς ανατροπές και ξέφρενο γέλιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πρωταγωνιστούν:

Χάρης Ρώμας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη

Στο ρόλο του Βαφτιστικού ο Όθων Μεταξάς

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More