Χάρης Ρώμας: Η συνάντηση που κανόνισε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με μια 16χρονη – «Κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο αγαπημένος ηθοποιός και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου αναφέρθηκε από καρδιάς στη συγκινητική συνάντηση που είχε με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η, συγχωρεμένη πλέον, Μαριάννα Βαρδινογιάννη κανόνισε να έρθω σε επαφή με μια καρκινοπαθή δεκαεξάχρονη που φιλοξενείτο στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και ζητούσε επίμονα να με δει. Όταν μπήκα στο θάλαμο, ήταν μόνη της, ανακαθισμένη στο κρεβάτι της. Παρότι είχαν πέσει όλα τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες, είχε ένα από τα πιο ωραία πρόσωπα που έχω δει, στο οποίο δέσποζαν δύο καστανά τεράστια μάτια με θυμωμένο βλέμμα, σχεδόν άγριο.

«Είσαι θυμωμένη;» την ρώτησα. «Είμαι πολύ θυμωμένη», μου απάντησε. «Γιατί ξέρω ότι θα πεθάνω πριν προφτάσω να δω τον κόσμο καλά. Ζήτησα να σε συναντήσω γιατί το μόνο πράγμα, που με κάνει να χαμογελάω, είναι οι τηλεοπτικές σειρές του». Την αγκάλιασα. Κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε.

Αν γράφατε μια σειρά για τη δική σας ζωή, ποιος θα ήταν ο τίτλος;

«Ο Χάρης που αγαπάει το φως».

Αν είχατε ένα μαγικό ραβδάκι, τι θα αλλάζατε στη ζωή σας;

Λιγότερο φθόνο εκ μέρους των ανθρώπων προς τους συνανθρώπους μας

Read More

And More