Χάρης Ρώμας: Τα πρώτα λόγια για την επιτυχία της επιστροφής του «Καφέ της Χαράς»!

Μετά από 15 χρόνια το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο τηλεοπτικός Περίανδρος Πώποτας και οι κάτοικοι στο Κολοκοτρωνίτσι μας θύμισαν τις παλιές καλές εποχές της ελληνικής μυθοπλασίας. Και φυσικά η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη. Η πρεμιέρα του «Καφέ της χαράς» έγινε την παραμονή Πρωτοχρονιάς και το τηλεοπτικό κοινό έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του.

Τι λέει όμως, ο Χάρης Ρώμας για την επιτυχία; Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό Ant1, ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός του «Καφέ της Χαράς» μαζί με την Άννα Χατζησοφιά ανέφερε:

“Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό” πρόσθεσε, επίσης, ο δημιουργός των επιτυχιών.

“Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου”.

Δες το Video:

Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή!

 

Read More

And More