Χάρης Ρώμας: Το δημόσιο μήνυμα μετά το τεστ κορονοϊού και η ανακοίνωση για το μέλλον του του “Καφέ της Χαράς”

‘Οπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες ο περιφερειάρχης Αθηνών, Γιώργος Πατούλης βρέθηκε θετικός στον covid-19. Εξαιτίας αυτού ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Χάρης Ρώμας αποφάσισε να σταματήσουν για λίγες ημέρες τα γυρίσματα του ¨Καφέ της Χαράς” και να τεθεί και ο ίδιος σε προληπτική καραντίνα.

Σήμερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που του έστειλαν εκφράζοντας την ανησυχία τους δηλώνοντας πως υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και αφού βγήκε αρνητικό μπορεί και πάλι να επιστρέψει στις δραστηριότητές του,

“Αγαπημένοι φίλοι,
Ευχαριστώ ολόψυχα γιά το ενδιαφέρον και την ανησυχία σας μετά την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη,συνεργάτη αλλά και αγαπημένου φίλου Γιώργου Πατούλη σύμφωνα με την οποία διεγνώστηκε θετικός στον ιό COVID 19.Ομολογώ ότι και εγώ ανησύχησα αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου όπως όφειλα.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο μπήκα αμέσως σε καραντίνα,σταματήσαμε προληπτικά τα γυρίσματα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ και έπαψα να επικοινωνώ ακόμη και τηλεφωνικά με τον πολύ κόσμο γιά να ολοκληρωθούν τα τεστ και ότι ανακοινώσω ,τελικά,να είναι απολύτως έγκυρο.
Σήμερα μετά την λήψη των αποτελεσμάτων και του δεύτερου τεστ χαρούμενος ανακοινώνω ότι βγήκε και αυτό αρνητικό και έτσι η ζωή συνεχίζεται κανονικά.Όσο κανονικά τουλάχιστον επιβάλλει αυτή η πρωτόγνωρη και σκληρή πανδημία.
Ευχαριστώ και πάλι γιά το ενδιαφέρον και την αγάπη και STAY SAFE!”

Read More

And More