Χάρης Σιανίδης για το Ντουμπάι: “Μας παρουσίασαν σαν προδότες του έθνους, ως δωσίλογους”

Ο Χάρης Σιανίδης με μια συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! μιλάει για την κρίση στο επάγγελμά του, για τη ζωή του αλλά απαντά για πρώτη φορά και στο περιβόητο και πολυσυζητημένο ταξίδια αρκετών επώνυμων Ελλήνων στο Ντουμπάι, την Πρωτοχρονιά!

Ο γνωστός Pr Manager είπε μεταξύ άλλων για το ταξίδι αυτό που συζητήθηκε όσο λίγα: Αναγνωρίζω σίγουρα πως ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος από τα απανωτά lockdowns, πως υπάρχει ανεργία και οικονομικά προβλήματα και πως πολλοί έμειναν τις γιορτές κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Σίγουρα μπορεί κάποιοι να ενοχλήθηκαν.

Όμως εγώ, δεν έκανα κάτι λάθος. Εμένα με φώναξαν και με πλήρωσαν για να επικοινωνήσω το event ενός ελληνικού brand που διαφημίζει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Και με αυτή την αμοιβή κατάφερα να πληρώσω το νοίκι της εταιρίας μου και τους μισθούς στο προσωπικό μου. Από κει και πέρα πιστεύω ότι το θέμα πήρε μια στρεβλή διάσταση. Γράφτηκαν τρομερά ψέματα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποια σάιτς μας παρουσίασαν ως δωσίλογους. Ως προδότες του έθνους. Πάλι την πλήρωσε ο Σιανίδης.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είμαι εύκολος στόχος. Και το θεώρησα πολύ άδικο γιατί εγώ και η εταιρία μου υποστηρίξαμε όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Read More

And More