Χάρης Σιανίδης: Οι εξωτικές διακοπές στις Σεϊχέλες και οι δυο υπεραιωνόβιες φίλες του! [pics]

Στις εξωτικές Σεϊχέλες κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Χάρης Σιανίδης. Ο γνωστός Pr Manager ταξίδεψε αρκετές ώρες και άλλαξε πολλά αεροπλάνα μέχρι να φτάσει τον επίγειο παράδεισο της Αφρικής. Εκεί απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με δυο φίλες του… που η μια είναι 115 ετών και η άλλη 107!

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι φίλες… του Χάρη είναι δυο υπεραιωνόβιες χελώνες οι οποίες πόζαραν μαζί του αλλά και του έδωσαν την αφορμή να σκεφτεί να φιλοσοφήσει και να δώσει ένα μήνυμα προς όλους όσους νομίζουν ότι θα ζήσουν για πάντα… Διάβασε όσα έγραψε:

 

“Η Κάρεν κι η Ζωρζέτ 107 και 115 χρόνων αντίστοιχα είναι 2 γιγαντιαίες χελώνες που ζούν προστατευμένες στο εθνικό πάρκο στις Σεϋχέλλες…γεννήθηκαν 70 σχεδόν χρόνια πριν απο εμένα και θα υπάρχουν κατα πάσα πιθανότητα όταν Εγω αλλά και Εσύ έχουμε φύγει…Ο μέσος όρος ζωής των ανθρώπων είναι 75 χρόνια και ο δικός τους 170…αφιερωμένο σ αυτούς που πιστεύουν ότι θα ζούν για πάντα και θα έχουν πάντα απεριόριστο χρόνο στη διάθεση τους…για να ζήσουν…ν’αλλάξουν…να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι…ρεαλιστές!!! Καλημερα σε όλους”!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164