Χάρης Τζωρτζάκης: Παραλίγο ατύχημα για τον ηθοποιό – «Στιγμιαία και τρομακτικά»

Μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο ηθοποιός, Χάρης Τζωρτζάκης περιέγραψε όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, δεν τραυματίστηκε κανείς αφού παραλίγο το αυτοκίνητό του να καρφωθεί πάνω στο δέντρο.

«Σήμερα το πρωί κατέβαινα το δρόμο του Κάραβελ με κατεύθυνση τη Β.Σοφίας. Στο ύψος του νοσοκομείου «Συγγρός» και ενώ είχα ικανοποιητική απόσταση από το προπορευόμενο όχημα κάτι συνέβη πιο μπροστά με αποτέλεσμα όλα το προπορευόμενα αυτοκίνητα να σταματήσουν κάπως απότομα αλλά τίποτα το ασυνήθιστο για Αθήνα. Πατάω με τη σειρά μου καπως απότομα το φρένο, πιάνει το ABS,περιμένω να σταματήσω, δεν σταματάω, λέω θα σταματήσω δεν μπορεί.. δεν σταματάω, λέω θα κόψει τουλάχιστον, δεν κόβει, καθολου δεν κοβει και οδεύω ολοταχώς για καραμπόλα.

Γαμωτο θα την πληρώσει ο μπροστινός μου και δεν φταίει ο άνθρωπος σκέφτομαι και κόβω το τιμόνι αριστερά με σκοπό να τρακάρω μόνος μου με κανα δέντρο μην με ρωτήσετε γιατί δεν τράβηξα χειρόφρενο όλα αυτά έγινα στιγμιαία. Στιγμιαία και τρομακτικά. Ευτυχώς το αμάξι σταμάτησε λίγο πριν το δέντρο, ο μπροστινός μου τη γλίτωσε, εγώ τη γλίτωσα, οι περαστικοί τη γλίτωσαν, το αμάξι δεν τη γλίτωσε αλλά νάμου», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του.

Read More

And More