Χάρης Βαρθακούρης: Απαντά στην κριτική του Παπανώτα για το τρέιλερ της Αντελίνας!

Το πρωί της Τρίτης, με τον γνωστό καυστικό τρόπο του, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε στο Instagram το νέο τρέιλερ της Αντελίνας Βαρθακούρη για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον Alpha, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι».

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο … μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά… το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? “Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω”??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???… Speechless!!! Tragic…» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Χάρης Βαρθακούρης, είδε την ανάρτηση του δημοσιογράφου και φάνηκε να ενοχλείτε ιδιαίτερα. Έτσι, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Επειδή η υστερική φωνή που την καλεί στο σήμα της εκπομπής (το οποίο και έγραψα έχοντας το «ελεύθερο» να κάνω ό,τι θέλω) είναι η δική μου, η ιδέα μου ήταν ότι την βλέπει κάποιος στον δρόμο και αντιδρά όπως αν έβλεπε (φερειπείν) τον Ρουβά και φώναζε… υστερικά (καλή ώρα). AYTO το γούστο έχει!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More