Χάρης Βαρθακούρης: Ξετρελαμένος με τις όμορφες κόρες του! Βίντεο

Ένα από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια με τις γυναίκες της ζωής του περνά ο Χάρης Βαρθακούρης στην Παλαιά Επίδαυρο. Ο τραγουδιστής χαλαρώνει στο όμορφο μέρος και περνά αξέχαστες στιγμές με τη Μελωδία και την Λιόνα.

Αρχαία Επίδαυρος από ψηλά… (Για να μην ξεχνάμε και την άλλη μας ιδιότητα, αυτή του φωτογράφου)

A photo posted by Harry Varthakouris (@harryvarth) on


Πολλές φορές τραγουδά για εκείνες, κάνει μαζί τους βουτιές και καμαρώνει για το πόσο όμορφες κι έξυπνες είναι. Τα βίντεο που τραβάει ο χαζομπαμπάς είναι αξιολάτρευτα.

Δες τα όμορφα στιγμιότυπα με τις κόρες του, Μελωδία και Λιόνα

“Μπαμπά, κοίτα τα καλάβια”

A video posted by Harry Varthakouris (@harryvarth) on

Αυτό το πλασματάκι ήρθε στον κόσμο πριν 5 χρόνια, σαν σήμερα, κι από τα χείλη του άκουσα για πρώτη φορά την ωραιότερη λέξη που έχω ακούσει ποτέ μου: μπαμπά (και τα δεκάδες παράγωγά της που ακούω καθημερινα έκτοτε). Δεν θα ξεχασω ποτέ την πρώτη φορά που το κράτησα στα χέρια μου και καθε χρόνο στα γενέθλια της θυμαμαι εκείνη τη στιγμή σαν να ήταν χθες και νιώθω το ίδιο συγκινημενος. Απολαμβανω το κάθε δευτερόλεπτο που το βλέπω να μεγαλώνει μπροστα στα μάτια μου και νιωθω πολύ τυχερός κι ευχαριστώ το σύμπαν κάθε μέρα για αυτή την τύχη που μου επιφύλαξε. Έχω δυο υπέροχα κοριτσάκια και μια γυναικα-βράχο, κανονική Μπουμπουλίνα, που τα μεγαλώνει και τα φροντίζει με πολλή αγάπη! Μελωδία μου, αγγελούδι μου, θησαυρέ μου, κουκλάρα μου, η μανούλα κι εγώ σε λατρεύουμε, σου ευχόμαστε χρόνια πολλά και να ξέρεις πως είμαστε πολύ περήφανοι γιατί είσαι ψυχούλα, έχεις μια καρδιά-μάλαμα, είσαι υπερευαίσθητη (έως υπερβολικά, αλλά θα το δαμάσουμε παρέα), προσέχεις τη μικρή σου αδερφή σαν τα μάτια σου, είσαι γατόνι, μας αφήνεις άφωνους με τις πολύ προχωρημένες απορίες σου και τους πανέξυπνους συλλογισμούς σου και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο παιδί από σένα…και την αδερφή σου, το αρχιλαμόγιο! Εντάξει, πήρες το μουσικό ταλέντο της μαμάς, δεν φταις εσυ όμως! Άτιμη Φυση!!! (Μεταξύ μας όμως, καλύτερα… Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!)

A photo posted by Harry Varthakouris (@harryvarth) on

Read More

And More