Χάρης Χριστόπουλος: Ανέλαβε χρέη ψήστη για χάρη της συζύγου του, Anita Brand (pic)

Ο Χάρης Χριστόπουλος μετά την αποχώρησή του από το “Happy Day” πήρε μεταγραφή για το “My Style Rocks” και έτσι αυτή τη σεζόν θα καταπιαστεί με κάτι που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει. Ο γνωστός φωτογράφος επέστρεψε στο reality μόδας και κάθε απόγευμα μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου κρίνουν τις στιλιστικές προτάσεις των διαγωνιζόμενων και διορθώνουν τα λάθη τους. 

Παράλληλα, ο Χάρης Χριστόπουλος βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, αφού πριν από ενάμιση μήνα ήρθε στη ζωή ο γιος του, ο οποίος άλλαξε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Anita Brand. Οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με το μωρό τους. 

Χθες, ο Χάρης Χριστόπουλος αποφάσισε να αναλάβει ένα διαφορετικό ρόλο και να εκτελέσει χρέη ψήστη. Ο γνωστός φωτογράφος βγήκε στην αυλή και ξεκίνησε να ψήνει ένα σωρό καλούδια για χάρη της συζύγου του. Η Anita Brand μπορεί να δοκίμασε τελευταία από τα εδέσματα του καλού της, ωστόσο έσπευσε να τον συγχαρεί δημόσια για τη μαγειρική του προσπάθεια.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Χάρης Χριστόπουλος ανέλαβε το ρόλο του ψήστη.

Read More

And More