Χάρης Χριστόπουλος – Anita Brand: Γιορτάζουν την πιο ξεχωριστή επέτειο γάμου τους! Φωτογραφίες

Πριν δύο χρόνια, ακριβώς, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια κρυφή τελετή στην Λευκάδα, με μόλις επτά καλεσμένους. Σήμερα, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, καθώς μόλις πριν μερικές εβδομάδες επισφράγισε τη σχέση του με τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Η καλλονή make up artist έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την επέτειο δύο χρόνων γάμου με τον άντρα της ζωής της.

“Δυο χρόνια και ένα χριστοπουλάκι αργότερα… Λίγες μέρες πριν την επέτειο γάμου μας, επισκεφτήκαμε (όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι) το νησί του Σικελιανού, τον Άγιο Νικόλαο στη Λευκάδα όπου παντρευτήκαμε. Φέτος όμως είχε άλλη συναισθηματική αξία η επίσκεψη μας στο νησάκι αυτό, γιατί φέτος πήγαμε μαζί με τον αγγελούδι μας. P.S: Το μωράκι το κράτησα ούτε για μισό λεπτό στην αγκαλιά μου ίσα ίσα για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εννοείτε πως ταξίδευε μέχρι το νησί μέσα στο port bebe του σε ασφάλεια κ προστατευμένο από τον ήλιο” έγραψε χαρακτηριστικά η Anita Brand, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα.

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο, όπως ακριβώς στην αρχή της σχέσης του, μια σχέση που κρατάει 17 ολόκληρα χρόνια!

Read More

And More