Χάρης Χριστόπουλος – Anita Brand: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσαν on air! [video]

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για τον Χάρη Χριστόπουλο και την σύζυγό του, Anita Brand. Ο γνωστός φωτογράφος και η make up artist θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί εγκυμοσύνης κυκλοφορούσαν έντονα. Μάλιστα, ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μιλώνας πρόσφατα στην εφημερίδα Real Life, είπε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω την πληροφορία σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand βγήκαν ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day και ανακοίνωσαν επίσημα τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

“Η Anita είναι τους τελευταίους τρεις μήνες μέσα στο σπίτι. Είναι έγκυος, στο πρώτο μας παιδί…” , είπε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος, με την σύζυγό του να προσθέτει: “Το θέλαμε πάρα πολύ. Πολύ καιρό κιόλας. Τώρα που το ζούμε, ακόμα δεν το πιστεύουμε. Είναι σαν όνειρο και γι’ αυτό το κρατάγαμε σαν μυστικό…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More