Χάρης Χριστόπουλος: Η πρώτη του φωτογραφία στα social media και το τρυφερό μήνυμα μετά το γάμο!

Χάρης Χριστόπουλος: Η πρώτη του φωτογραφία στα social media και το τρυφερό μήνυμα μετά το γάμο! | tlife.gr

Μυστικό γάμο με την εδώ και 15 χρόνια κούκλα αγαπημένη του έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο γνωστός φωτογράφος ντύθηκε γαμπρός έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή Anita Brand.

Ο γάμος του έγινε στο Νησί του Σικελιανού, απέναντι από τη Λευκάδα με έξι – επτά άτομα και μετά το μυστήριο, έβαλαν το μαγιό τους και απόλαυσαν την ημέρα.

Μάλιστα, ο Χάρης Χριστόπουλος, ανέβασε πριν λίγες ώρες την πρώτη φωτογραφία του γάμου του, αγκαλιά με την Anita γράφοντας χαρακτηριστικά:  «Ήταν μακρύς ο δρόμος, μέχρι αυτήν την αγκαλιά…»!

Το love story του ζευγαριού:

Η Anita που κατάγεται από την Ουγγαρία,  ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο

READ more