Ο Χάρρυ Κλυνν, ήταν και σπουδαίος ζωγράφος! Δες τους πίνακες που ζωγράφισε

Ο Χάρρυ Κλυνν, ήταν και σπουδαίος ζωγράφος! Δες τους πίνακες που ζωγράφισε | tlife.gr

Έσβησε χθες βράδυ στα 78 του χρόνια ο άνθρωπος που χάρισε άφθονο γέλιο στους Έλληνες για δεκαετίες, τόσο με τις κασέτες του παλαιότερα όσο και με τις ταινίες του. Ο Χάρρυ Κλυνν δεν μένει πια εδώ αλλά θα μείνει πάντα κοντά σε όλους όσους τον αγάπησαν μέσα από τις αστείες ατάκες του που άφησαν εποχή. Πάντα πολιτικοποιημένος και ανήσυχο πνεύμα μέχρι την τελευταία του στιγμή δε σταμάτησε να σχολιάζει όσα του έκαναν εντύπωση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook.

Εκτός όμως από το γνωστό έργο του όλα αυτά τα χρόνια, ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης είχε κι ένα άλλο ταλέντο. Ζωγράφιζε! 

H σχέση του με τον εικαστικό χώρο ήταν σχεδόν ερωτική. Oι μεγαλύτεροι Έλληνες ζωγράφοι ήταν προσωπικοί του φίλοι και σ’ αυτούς μόνο έδειχνε τα  έργα που τα ζωγράφιζε. «Για μένα η ζωγραφική είναι ξεκούραση» συνηθίζει να λέει…

Έχει ζωγραφίσει πάνω από εκατό έργα. Άλλα με τον κλασικό τρόπο και άλλα με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή.  O πολύ αγαπητός φίλος του, ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι του από τον εικαστικό χώρο επανειλημμένως τον είχαν προτρέψει να παρουσιάσει τα έργα του για να δει ο κόσμος και την άλλη του πλευρά. Έτσι τον Mάρτιο του 1998 αποφασίζει να παρουσιάσει στον «Eικαστικό κύκλο» την πρώτη του έκθεση με τον γενικό τίτλο «KOKKINH ΓPAMH»

 

πηγή φωτογραφιών : harry -klynn.gr

READ more