Xenia Ghali: Μετά την εκρηκτική εμφάνιση στο Madwalk έφυγε για Νέα Υόρκη με τους συνεργάτες της!

Η Xenia Ghali έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγάλα club της Νέας Υόρκης. Η ταλαντούχα Dj και μουσική παραγωγός, , που μας συστήθηκε πριν από λίγους μήνες στο TLIFE, ξεκίνησε μία πολύ δυνατή συνεργασία με τον Pitbull αφού κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία του το τραγούδι “Broken”. Την ελληνική εκδοχή του κομματιού την έχουμε ακούσει με την Τάμτα και τον τίτλο “Γεννήθηκα για σένα!

Λίγο καιρό αργότερα την βλέπουμε σε μία ακόμα δυνατή συνεργασία με τον Wyclef Jean. Είναι γνωστός μέσα από την συμμετοχή τους στους Fugees (σίγουρα θα έχεις ακούσει το “Killing me softly”) αλλά και τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως η Shakira και ο Santana.

O Wyclef μέσα από τη συνεργασία του με την Xenia ήρθε πιο κοντά στην Ελλάδα και εμπιστεύτηκε μάλιστα σε κάποιες από τις εμφανίσεις του την Ελληνίδα στυλίστρια, Φανή Πολυχρονίου αλλά και τον αγαπημένο σχεδιαστή κοσμημάτων, Διονύση Πυρομάλλη.

Άλλωστε πρόκειται για δύο από τους πιο στενούς συνεργάτες της Xenia οι οποίο ταξίδεψαν μαζί της στην Αμερική για τα γυρίσματα του vidco clip της με τον αστέρας της hip hop. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν λίγο καιρό αργότερα στην Ελλάδα.

Για την εμφάνιση της μουσικής παραγωγού, η Φανή επέλεξε Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Απόστολος Μητρόπουλος και η Ιωάννα Χλωμούδη (leathers fashion), ενώ θα φοράει, για ακόμα μία φορά, κοσμήματα του Διονύση Πυρομάλλη.

Το TLIFE τους συνάντησε στο αεροδρόμιο το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Νέα Υόρκη! Μαζί τους ταξίδεψαν και ο κομμωτής της Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και η make up artist Μαρία Δημοπούλου.

Λίγες μόλις μέρες μετά την εκρηκτική εμφάνισή της στο Madwalk όπου παρουσίασε ένα ξεχωριστό act μαζί με τους Vegas και την BSB. Το TLIFE είχε “τρυπώσει” στο καμαρίνι της και απαθανάτισε την προετοιμασία της!


Με τον Διονύση Πυρομάλλη


Με την στιλίστριά της Φανή Πολυχρονίου

Read More

And More