Xenia Ghali: Στη Νέα Υόρκη τα γυρίσματα του νέου της video clip με τον διάσημο ράπερ Wyclef Jean! Backstage φωτογραφίες

Στη Νέα Υόρκη επέστρεψε η Xenia Ghali, λίγες μέρες μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στο Madwalk. Το TLIFE την απαθανάτισε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τους συνεργάτες της. Δες εδώ!

Η ταλαντούχα dj και μουσική παραγωγός εμπιστεύεται απόλυτα την ομάδα της και γι’ αυτό επέλεξε να ταξιδέψει μαζί τους και να συνεργαστούν στο νέο της video clip. Με αυτό τον τρόπο δείχνει για ακόμη μία φορά πόσο αγαπάει τη χώρα της!

Η Xenia και ο μοναδικός Wyclef Jean, που όλοι γνωρίζουμε από τους Fugees, βρίσκονται στον πυρετό των γυρισμάτων του καινούργιου τους single με τίτλο “Get Dirty” στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Η ενδυματολόγος Φανή Πολυχρονίου με την συνεργασία του Διονύση Πυρομάλη δημιούργησαν ρούχα, κοσμήματα ακόμα και μουσικά όργανα ειδικά για τις ανάγκες του clip.

Ο hair stylist Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και η make up artist Μαρία Δημοπούλου επιμελήθηκαν την εικόνα της.

Σκηνοθέτης του video clip, που θα σας καθηλώσει, είναι ο Sherif Francis και το δεύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

To TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες για να πάρεις μία γεύση από το video clip αλλά και από το ωραίο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα!

Κατά τη διάρκεια κάποιων λήψεων, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Xenia είχε ανέβει στους ώμους του διάσημου ράπερ και παραλίγο να την χτυπήσει η κάμερα ελικοπτεράκι. Αυτό το περιστατικό τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια και είναι χαρακτηριστικό της χημείας που υπάρχει μεταξύ τους!

Ανάμεσα στα γυρίσματα ξεκλέβουν χρόνο για να κάνουν τα ψώνια τους και να ζήσουν για λίγο στους ρυθμούς της πρωτεύουσας του κόσμου.

Άκου το τραγούδι της Xenia Ghali και του Wyclef Jean, που έχει ήδη αγαπηθεί!

Read More

And More