Χλιαρές οι επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης και του δεύτερου live του “Dancing with the stars”!

Δεύτερο live ήταν το χθεσινό για την νέα, φετινή τηλεοπτική έκδοση του “Dancing” και πέρασε κι αυτό χωρίς να έχει ενθουσιάσει κανέναν, εκτός από τους Αντεννικούς βεβαίως-βεβαίως οι οποίοι ένα κόλλημα και ένα… καμάρι για το συγκεκριμένο πρόγραμμά τους το έχουν, με αποτέλεσμα για τα… μάτια του και μόνο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ναι, το “Dancing” υπάρχει και φέτος στην τηλεοπτική ζωή μας, αλλά απ ΄ότι δείχνουν οι μέχρι τώρα επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης, μάλλον δεν είχε λείψει πολύ σε κανέναν! Αποτέλεσμα; Οι χλιαρές του πτήσεις συνεχίζονται, μιας και μετά το χλιαρό “καλοσώρισμα” της πρεμιέρας, χλιαρή ήταν από τους τηλεθεατές και η υποδοχή του δεύτερου live το οποίο κατάφερε να σημειώσει συνολικό ποσοστό τηλεθέασης μόλις 21,8%, ενώ και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών έφτασε κι εκεί το επίσης μέτριο 27,5%.

Φυσικά είναι ακόμα νωρίς για οριστικά συμπεράσματα μιας και το παιχνίδι είναι μόλις δύο εβδομάδες στον αέρα, ενώ αν κρίνουμε και από το τι έχει γίνει και στο παρελθόν, μπορεί να πάρει τα πάνω του σιγά-σιγά και όσο οι εβδομάδες προχωρούν και ο κόσμος γνωρίζει καλύτερα τους συμμετέχοντες. Για να δούμε…

Read More

And More