Χλιδάτα γενέθλια για την κόρη του Νίκου Αναστασιάδη σε glamorous party στη Λεμεσό!

Με αφορμή τα εγκαίνια glamorous ξενοδοχείου στη Λεμεσό, η κόρη του Νίκου Αναστασιάδη, Έλσα, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιάννη Λούτσιο έκανε ένα prive party γενεθλίων με εκλεκτούς καλεσμένους και αρκετή… χλιδή.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις απειλές που δέχεται το νησί της Αφροδίτης από τους Τούρκους, η οικογένεια του Νίκου Αναστασιάδη προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να αποφεύγει τα grande κοσμικά events. Ωστόσο, η κόρη του θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της σε μια prive εκδήλωση, στην προσπάθειά της να μην προκαλεί.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οργάνωσε μια μικρή γιορτή στο εστιατόριο Matsuhisa στο ξενοδοχείο Amaro έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της, τον σύζυγό και τα παιδιά της, την αδελφή της Ινώ Αναστασιάδη Μυσιρλή, τον Γιάννη Μυσιρλή και λίγους φίλους από την Ελλάδα. Ανάμεσά τους ήταν ο Ηλίας Ψινάκης που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Μαρίνα Βερνίκου, η Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo, η Κάτια Θεοδότου και οι Dsquared2 και άλλοι.

Κάτια Θεοδώτου, Μαρίνα Βερνίκου

Κάτια Θεοδότου με τον Dan των Dsquared2

Νίκος Αναστασιάδης. Ηλίας Ψινάκης

 

Read More

And More