Χολίδης- Νομικού θα κάνουν guest σε ταινία που ετοιμάζει ο Μ. Σεφερλής!

Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει ταινία με πολλές guest παρουσίες που θα συζητηθούν! Σκέψου το: η Δούκισσα Νομικού σαν άλλη Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill να παλεύει με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Χρήστος Χολίδης κλασικός έλληνας ταξιτζής. Ο Λευτέρης Πανταζής καντινιέρης. Και ο Γιώργος Τσαλίκης υποδειγματικός αστυνομικός! Όλοι οι παραπάνω θα συναντηθούν στην νέα ταινία που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής με τίτλο Χαλβάι 5-0.

Όσον αφορά υην υπόθεση, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην Espresso της Κυριακής: Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος και ο αστυνόμος Μπέκρας, τον οποίο υποδύομαι εγώ, προσπαθεί να διαλευκάνει το έγκλημα. Έχει πολλές ανατροπές μέσα. Είναι τελείως διαφορετικό το είδος από τις κωμωδίες που βλέπουμε στην Ελλάδα. Έχει πολύ post production, πολλά εφέ που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, με εκρήξεις υλικών και όχι μόνο! Θα παίξουν πολλοί guest, φίλοι τραγουδιστές. Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού θα είναι σε ρόλους κλειδιά. Έχω μιλήσει επίσης με τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος έχει δεχθεί να συμμετάσχει στην ταινία και γουστάρει πολύ. Θα τους δούμε σε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που τους ξέρουμε!”, λέει ο ίδιος.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι όπως είχε γράψει και παλιότερα στο Twitter ο Γιώργος Τσαλίκης

Οι κριτικές της ταινίας
Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχτεί πολύ κριτική για την δουλειά του. Τι λέει ο ίδιος για την νέα του προσπάθεια; “Ξέρω ότι θα με κράξουν. Δεν με νοιάζει! Απευθύνομαι στον κόσμο που θα πληρώσει για να έρθει να με δει και θέλω να μείνει ευχαριστημένος. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψουν οι ειδικοί. Πλέον το παιχνίδι το γνωρίζω!”.

Read More

And More