Χωρίς ζωντανές εκπομπές και δελτία και σήμερα η τηλεόραση !

Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, η τηλεόραση κατεβάζει ρολά για δεύτερη φορά ! Βλέπετε, συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ένωσης Τεχνικών με αποτέλεσμα και σήμερα η τηλεόραση να υπολειτουργεί. Με άλλα λόγια ; Κατά την διάρκεια της ημέρας, μην περιμένετε να συναντήσετε στα κανάλια ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ, ο οποίος εκπέμπει κανονικά το πρόγραμμά του.

Για την ακρίβεα, οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης, έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, με κύριο αίτημα την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Ετσι, όλοι την ημέρα θα βγουν στον αέρα μόνο μαγνητοσκοπημένα προγράμματα, ή προγράμματα – κονσέρβα τύπου… best – off και επαναλήψεις !

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ:

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. από ώρα 06:00 της Πέμπτης 9 Ιουνίου έως ώρα 06:00 της Παρασκευής 10 Ιουνίου, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους. Διεκδικούμε την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control.

Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Read More

And More