Χωρισμοί 2021: Τα ζευγάρια που έγιναν πρώην τη φετινή χρονιά

H χρονιά που μας πέρασε τα είχε όλα, γάμους, εγκυμοσύνες, δημιουργίες νέων σχέσεων, κόντρες αλλά και χωρισμούς. Το 2021 σε λίγες μέρες μας χαιρετά οριστικά με αρκετά ζευγάρια όμως να έχουν γίνει πλέον “πρώην” αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ανοίγοντας ο καθένας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

O Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη παρότι για πολλά χρόνια αποτελούσαν “πρότυπο” ευτυχισμένου ζευγαριού, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 35 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο χωρισμός ανακοινώθηκε πριν εννιά μήνες, το ζευγάρι πέρασε από σαράντα κύματα αλλά πλέον το διαζύγιο έχει βγει και οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες τους και να έχουν μια άριστη σχέση μεταξύ τους.

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαϊδης

Σαν βόμβα έσκασε στις 15 Ιουλίου η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη μέσω της οποίας ανακοίνωναν τη λήξη του γάμου τους έπειτα από δεκαοκτώ χρόνια και την απόκτηση δυο παιδιών. Η ιστορία τους, μέχρι εκείνη τη μέρα έμοιαζε να έχει βγει από παραμύθι αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια μιλούσε για τον σύζυγό της και τον έρωτά τους σε συνεντεύξεις της με τα μάτια της να λάμπουν. Όλα τα παραμύθια όμως δεν έχουν Happy End και τελικά οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με την Δέσποινα Βανδή να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση της αφού πλέον διατηρεί σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Άλλο ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ αλλά τελικά επέλεξε να χαράξει διαφορετική πορεία. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ο λόγος αυτής τους της απόφασης ήταν όπως δήλωσαν η κόπωση που ένιωσαν στη σχέση τους μετά από τόσα χρόνια. Η Ζέτα έχει ήδη μετακομίσει στον Κεραμεικό.«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί», ήταν η δήλωση του ζευγαριού το οποίο εξακολουθεί να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Ήταν 17 Αυγούστου 2021 όταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν  χωριστούς δρόμους. Έπειτα από 11 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους τονίζοντας ωστόσο πως η απόφασή αυτή προήλθε σκεπτόμενοι πρώτα το καλό των παιδιών τους.

Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσα Αδαμοπούλου

Ένας ακόμα χωρισμός που κανείς δεν περίμενε. Ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης και η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, δεν είναι πλέον μαζί. Το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις, ο Ιωάννης έχει δηλώσει πως η Βανέσα είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει ο γιος τους ενώ η τραγουδίστρια έχει πει για εκείνον ότι τον θαυμάζει απεριόριστα ως καλλιτέχνη και πως η πειθαρχία του στο επάγγελμά του είναι αξιοσημείωτη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik

Aπρίλιος του 2021 και μετά από δύο χρόνια σχέσης και μένοντας ήδη μαζί, η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους κάτι που ωστόσο άργησαν και οι δυο να παραδεχτούν. Το καλοκαίρι μάλιστα, υπήρξαν και κάποιες φήμες επανασύνδεσης ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Πάνου Αδαμόπουλου τον Μάρτιο του 2021, μόλις εννέα μήνες μετά την επανασύνδεσή τους. Το ζευγάρι που τον χειμώνα του 2020 μετά από 6,5 χρόνια κοινής πορείας είχε αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους επανενώθηκε τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς. Η επανασύνδεσή όμως δεν κράτησε περισσότερο από εννέα μήνες αφού τα σύννεφα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους κάνοντάς τους να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν ξανά διατηρώντας ωστόσο την αγάπη και την εκτίμησή του ο ένας για τον άλλον.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

Τέλος στο γάμο τους μέσα στο 2021, μετά από 7 χρόνια αποφάσισαν να δώσουν ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη χώρισαν. Ο ηθοποιός και η γυμνάστρια τράβηξαν δρόμους χωριστούς μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, η Χρύσα Καλπάκη έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της αφού είναι σε σχέση με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ρουμελιώτη.

Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Παπαδέλη

Το 2021 έμελλε να φέρει και το τέλος στη σχέση του Χρήστου Μάστορα με την Χριστίνα Παπαδέλη. Ο γνωστός τραγουδιστής και το μοντέλο υπήρξαν ζευγάρι για δυο χρόνια ενώ εκείνη δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει τη στήριξή της στο πρόσωπό του αφού σε κάθε του live εμφάνιση βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό για να τον εμψυχώνει. Και παρότι οι δυο τους ποτέ δεν είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, η κοινή τους εμφάνιση στη βάπτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση όπου ο Χρήστος Μάστορας ήταν και νονός, έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι η σχέση τους έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της, αυτό της επισημοποίησης. Αυτή όμως η εμφάνιση ήταν και οι τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί μιας και λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικές πορείες.

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης

 

Τέσσερα χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Αντίπαρο, η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν είναι πλέον μαζί. Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος και διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD όσο και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, που δεν προκάλεσαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή. Η είδηση του χωρισμού τους μπορεί να έγινε γνωστή τον περασμένο Μάϊο ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν η ρήξη ανάμεσά τους είχε έρθει έναν χρόνο νωρίτερα.

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Τίτλοι τέλους φαίνεται να έπεσαν οριστικά στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου μέσα στο 2021. Η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας είχαν αναμφισβήτητα μία από τις πιο έντονες και παθιασμένες σχέσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να χωρίζουν και λίγους μήνες μετά να είναι και πάλι μαζί. Η τελευταία επανασύνδεση που έγινε το καλοκαίρι και όλα έδειχναν πως θα κρατούσε, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Τα γκρίζα σύννεφα όμως, όπως όλα δείχνουν, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο να τραβούν οριστικά (;) χωριστούς δρόμους.

Γαρυφαλιά Καληφώνη – Κωνσταντίνος Κυριάκου

Αυλαία μέσα στο 2021 έπεσε και στη σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Κωνσταντίνος Κυριάκου.  Το γνωστό μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM  απαντώντας πριν λίγο καιρό στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου με τον οποίο ήταν ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης

Ακόμη ένα ζευγάρι που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τη χρονιά που μας πέρασε είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης. Μετά από δυο χρόνια κοινής πορείας η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους διατηρώντας ωστόσο φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει κάνει ήδη νέα σχέση αφού πλέον είναι ζευγάρι με τον Κυριάκο Σκούρα.

Ειρήνη Καζαριάν – Ιωσήφ Ψωμάς

To 2021 έμελλε να φέρει τέλος και στην σχέση της Ειρήνης Καζαριάν με τον γοητευτικό γυμναστή Ιωσής Ψωμά μετά από 1.5 χρόνο που όλα έδειχναν να κυλούν ονειρικά. Το ζευγάρι έμενε σχεδόν από την αρχή της σχέσης του στην Κύπρο και συνεχώς μοιραζόταν κοινά στιγμιότυπα στα social media. Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε η ίδια στο TLIFE χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικολέτα Τσομπανίδου

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του reality αγάπης “The Bachelo” όπου η Νικολέτα Τσομπανίδου για μερικούς μήνες προσπαθούσε να κατακτήσει την καρδιά του. Πράγματι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε εκείνη ως την κοπέλα με την οποία θέλει να πορευτεί. Το ειδύλλιο όμως αυτό δεν κράτησε παρά μόνο μερικούς μήνες ενώ μετά τον χωρισμό τους, οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Ιωάννα Μπέλλα – Γιάννης Λεωνίδου

Άλλο ένα ζευγάρι που αποφάσισε να βάλει τελεία στη σχέση του είναι η Ιωάννα Μπέλλα και ο κύπριος Γιάννης Λεωνίδου. Οι δυο τους είχαν χωρίσει ξανά νωρίτερα ωστόσο το καλοκαίρι που μας πέρασε είχαν αποφασίσει να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στον έρωτά τους που απ’ ότι φαίνεται δεν απέδωσε καρπούς. Τον οριστικό χωρισμό τους αποκάλυψε το ίδιο το μοντέλο στην εκπομπή Mega Καλημέρα λέγοντας μάλιστα πως πλέον έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης (;)

Στην περίπτωση αυτού του ζευγαριού τα πράγματα είναι λίγο ιδιαίτερα αφού ναι μεν μετά από τρία χρόνια σχέσης η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήρθαν αντιμέτωποι με κάποια σύννεφα, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν η απόσταση που έχει πάρει το ζευγάρι είναι οριστική. Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της έχει παραδεχτεί ότι τα πράγματα στη σχέση της βρίσκονται σε μια φάση αναπροσαρμογής όμως μόνο ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για οριστικό χωρισμό ή αν μιλάμε για ένα διάλλειμα προκειμένου να κάνουν ένα πιο δυναμικό restart.

 

 

Read More

And More