Χωρισμός για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δεν άντεξε το νέο αμόρε, ούτε για τρεις μήνες

Αυτό θα πει ταχύτητα. Η διάσημη τραγουδίστρια δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει τρίμηνο σχέσης με το νέο της αμόρε και είναι πάλι single. Ο λόγος για την Taylor Swift, που μετά το χωρισμό με τον Calvin Harris, δεν στάθηκε και πολύ τυχερή με τον νέο της σύντροφο και είναι και πάλι μόνη.

Η αλήθεια είναι πως το ειδύλλιο της Taylor με τον Tom Hiddleston φάνηκε από την αρχή πως δεν θα κρατήσει πολύ. Τα δημοσιεύματα πως χωρίζουν ξεκίνησαν πριν καλά καλά ξεκινήσει η σχέση και επιβεβαιώθηκαν. Αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια έκλεισε τα αυτιά της στις κακές γλώσσες και θέλησε να διαψεύσει όσους έλεγαν πως η σχέση της με τον Tom δεν είχε μέλλον.


Με τον Tom Hiddleston

Ωστόσο, σε αντίδραση όλων, το ζευγάρι γνώρισε και μεταξύ τους τις δυο οικογένειες και τα πράγματα έδειξαν να σοβαρεύουν. Εκεί, όμως, είναι που εμφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα. Πληροφορίες θέλουν την Taylor να ενοχλήθηκε πολύ με τον “καλό” της και τον τρόπο που διαχειριζόταν τη δημοσιότητα από τη σχέση τους… Και όταν ένιωσε πως την “χρησιμοποιεί” για προσωπικό όφελος τον έστειλε… σπίτι του!


Με τον Calvin Harris

Read More

And More