Χωρισμός Γιώργου Λιάγκα – Φαίης Σκορδά: Η μετακόμιση του παρουσιαστή κοντά στο οικογενειακό τους σπίτι!

Τα προβλήματα ξεκίνησαν εδώ και μήνες και η οριστική απόφαση πάρθηκε μετά τις διακοπές. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους αλλά όπως οι ίδοι δήλωσαν, θα τους για πάντα η αγάπη για τα παιδιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής δεν μένει πια μαζί τους στο οικογενειακό σπίτι που βλέπεις παρακάτω στις φωτογραφίες, αλλά σε ένα που βρήκε και μετακόμισε κοντά τους πάντα και στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Άλλωστε είναι πολύ δεμένος με τους δυο γιους τους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη και τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Από την άλλη η Φαίη παραμένει στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά και την μητέρα της, που είναι τσο πλευρό της και την βοηθάει.

Ο Γιώργος είχε μοιραστεί με τους κοντινούς του ανθρώπους και τους φίλους του ότι πρόκειται να μετακομίσει. Στο περιβάλλον του ΑΝΤ1 ο χωρισμός τους και η μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Το σπίτι που συνεχίζει να μένει η Φαίη με τα παιδιά τους, ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, αφού είναι γραμμένο στο δικό του όνομα, καθώς και το εξοχικό σπίτι της Τήνου.

Read More

And More