Χωρισμός – βόμβα για γνωστό Έλληνα ηθοποιό!

Τίτλοι τέλους μετά από 6 χρόνια γάμου και ακόμη περισσότερα χρόνια κοινής ζωής και πορείας έπεσαν για τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό και την κούκλα Κύπρια σύζυγό του. Ο λόγος για τον Φίλιππο Σοφιανό που το 2012 ντύθηκε γαμπρός και έκανε τον πολιτικό γάμο του στο νησί της Αφροδίτης με την τότε αγαπημένη του Κύπρια δικηγόρο Πολύμνια Λευτέρη. Το ζευγάρι που έχει μαζί και μια κορούλα, έζησε για αρκετά χρόνια στην Κύπρο, αλλά εδώ και δυο χρόνια ο Φίλιππος Σοφιανός έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το χωρισμό του.

O αγαπημένος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δέκα Μικροί Νέγροι» στον όμορφο χώρο του νέου Ακάδημου, αποκάλυψε πως ο γάμος του με την δικηγόρο έχει τελειώσει οριστικά…

«Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Ότι κάνω το λούζομαι, πληρώνω τις συνέπειες, μαθαίνω από αυτό και συνεχίζω. Ο λόγος που επέστρεψα είναι ότι η Κύπρος έδωσε ότι είχε να δώσει. Όποια χαρά και όποια δυστυχία. Στέρεψε για εμένα πλέον η Κύπρος και επέστρεψα στην χώρα μου.»

«Όταν λέμε ότι έκλεισε ο κύκλος της Κύπρου, έκλεισε συνολικά. Έκλεισε και ο οικογενειακός κύκλος και ως σύζυγος και ως πατέρας έκλεισαν όλα.» εξομολογείται σε συνέντευξή του στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη.

Δες το Video της εκπομπής Happy Day:

Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται!

Read More

And More