Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα Ολυμπιονίκη!

Δρόμους χωριστούς μετά από πέντε χρόνια σχέσης τράβηξαν η Άννα Κορακάκη και ο πρώην πλέον σύντροφός της Πιερ-Έντμον Πιασεκί. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης παραδέχτηκε πως δεν είναι πια μαζί με τον Γάλλο σκοπευτή. Οι δυο τους είχαν περάσει πολλά, με τον Πιέρ να είναι στο πλευρό της όλο το διάστημα της προετοιμασίας για του Ολυμπιακούς ζώντας και εκείνος το άγχος πριν το μετάλλιο.

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε πως δεν μπορεί να είναι πια μαζί και χώρισε όμορφα και πολιτισμένα! Μιλώντας μάλιστα στην Real Life η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη αποκάλυψε: «Αυτό έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αρκετούς μήνες πριν. Δεν είναι φρέσκο ώστε να χρειάζομαι διακοπές για να ξεδώσω. Σίγουρα όμως επειδή αυτό το καλοκαίρι είναι το τελευταίο πριν τους Ολυμπιακούς 2020 στο Τόκιο, χρειάζομαι χαλάρωση» ανέφερε το «χρυσό» κορίτσι της σκοποβολής.

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει σύντομα οικογένεια; Η Άννα Κορακάκη τόνισε πως: «Εννοείται! Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια. Η μητέρα μου είναι πραγματικά το είδωλό μου. Θα ήθελα πολύ να της μοιάσω και ως μητέρα και ως σύζυγο».

Η Άννα Κορακάκη με τον πρώην σύντροφό της!

Read More

And More