Χωρισμός – βόμβα για πρώην παίκτρια του GNTM!

Τίτλους τέλους στη σχέση τους μετά από ένα μεγάλο έρωτα και την απόκτηση ενός παιδιού, του μικρού Χρήστου Μιχαήλ αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους η πρώην παίχτρια του GNTM και ο επιχειρηματίας σύντροφός της. Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης αποφάσισαν να χωρίσουν και να διατηρήσουν όσο το δυνατόν καλύτερες σχέσεις για χάρη του γιου τους.

Αν και προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους για χάρη του μικρού τους γιου Χρήστου – Μιχαήλ, τελικά αποδείχτηκε ότι στην περίπτωσή τους το ραγισμένο γυαλί δεν ξανακολλάει.

«Τους τελευταίους μήνες οι διαφωνίες ήταν πάρα πολλές και το κλίμα όχι τόσο ευχάριστο», επισημαίνει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη Reallife.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, κανείς από τους δυο δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώνει σε αυτή την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και έτσι πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και ο επιχειρηματίας συμφώνησαν ότι η αγάπη για τον γιο τους θα τους ενώνει πάντα και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι διαδικασίες του χωρισμού.

Η Μικαέλα Φωτιάδη, μάλιστα, ανέβασε τις τελευταίες μέρες και δυο δημοσιεύσεις στο Instagram, δείχνοντας πως είναι αρκετά πληγωμένη από την εξέλιξη των πραγμάτων στην προσωπική της ζωή.

«Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσεις ως γονιός και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει στην πορεία! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις αγάπη μου, ψυχή μου! λουλούδι μου», έγραψε για τον γιο της.

Και ακολούθησε μια ακόμη ανάρτηση που ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι εύκολο σε ό,τι κάνεις να έρχεται κάποιος και να σου ασκεί κριτική. Κάποιες φορές με βοηθά και κάποιες άλλες με πληγώνει ως άνθρωπο, Αυτή είναι η ζωή. Έχω αισθήματα».

Read More

And More