Χωρισμός – βόμβα για τον Acun Ilicali με την καλλονή σύζυγό του έναν χρόνο μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή στο St. Tropez!

Σαν “βόμβα” έσκασε τόσο στα τούρκικα όσο και στα ελληνικά media, ο ξαφνικός χωρισμός του Acun Ilicali με την σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Seyma Subasi. Ο Τούρκος καναλάρχης διατηρούσε σχέση με την καλλονή για επτά χρόνια, μέχρι πέρσι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία μεγαλοπρεπή και χλιδάτη τελετή στο St. Tropez. Την δυσάρεστη είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Acun στο τηλεοπτικό δίκτυο Kanal D, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Μάλιστα, πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του “βασιλιά” των τουρκικών media, Acun Ilicali. Το 1988, ο Acun ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Seda. Μαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Το 1993 πήρε το πρώτο του διαζύγιο. Στη συνέχεια, το 2003 ξαναπαντρεύτηκε την εντυπωσιακή Zeynep. Μαζί της απέκτησε άλλες δύο κόρες. Λίγα χρόνια αργότερα, ο γάμος τους διαλύθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο για την… παράνομη σχέση του Acun Ilicali με την -κατά πολλά χρόνια νεότερη του- Seyma Subasi.

Το love story του ζευγαριού

Ο Acun Ilicali και η Seyma Subasi γνωρίστηκαν στο Τουρκικό «So you think you can dance» όταν εκείνη έντυνε τους παίκτες και τους παρουσιαστές ως ενδυματολόγος. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του Zeynep, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες κι είχε ακόμη μια από την πρώτη του σύζυγο Seda, που είχε παντρευτεί το 1988. Αρχικά έγινε σούσουρο στους κοσμικούς κύκλους όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Seyma και με την σύζυγό του να ζητά διαζύγιο και μέρος της τεράστιας περιουσίας του… Στη συνέχεια ηρέμησαν λίγο τα πράγματα μεταξύ τους, μέχρι που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής και με το διαζύγιο να βγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες! Το 2017 παντρεύτηκαν στην Γαλλική Ριβιέρα, ενώ το γαμήλιο πάρτι κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες.

Με την κόρη τους

Read More

And More