Χωρισμός – βόμβα! Τίτλοι τέλους για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και τον κατά 10 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Ελεύθερη και ωραία δηλώνει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η διάσημη ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια που ζει και εργάζεται στη Σουηδία χώρισε από τον 10χρόνια νεότερο σύντροφό της Jacob Rasin και γυρνά σελίδα στη ζωή της. Και φυσικά, περνά τις διακοπές της ως single στη Μύκονο.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έσκασε σαν βόμβα, μιας και οι δυο τους φαίνονταν να σκέφτονται μέχρι και το γάμο. Ωστόσο, οι τελευταίες solo εμφανίσεις της Αλεξάνδρας άρχισαν να δημιουργούν τις πρώτες φήμες περί χωρισμού, μέχρι να επιβεβαιώσει η ίδια την είδηση. “Δεν είμαστε μαζί. Έληξε. Έκανε τον κύκλο του. Από τις αρχές του καλοκαιριού δεν είμαστε μαζί”, αποκάλυψε στην Freddo και στην Σάσα Σταμάτη.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως εκείνη δεν αγχώθηκε και πολύ. Προς το παρόν, συνεχίζει τις διακοπές στο νησί των ανέμων και ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, μιας και 9 Αυγούστου πρέπει να επιστρέψει στη βάση της στη Σουηδία.

Όσο για την κόρη της,την μικρή Μελίνα; Δεν είναι μαζί της στη Μύκονο, καθώς κάνει διακοπές στο εξοχικό της στη Σουηδία με τον πατέρα της.


Read More

And More