Χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου η Gwen Stefani

Μα καλά τι έχουν πάθει όλοι οι celebrities και χωρίζουν; Πρώτα ο Ben Affleck με την Jennifer Garner, μετά η Katie Holmes, η Halle Berry και τώρα η Gwen Stefani.


Η διάσημη τραγουδίστρια και ο καλός της Gavin Rossdale, μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους συμπλήρωσαν τα χαρτιά του διαζυγίου και με μια ανακοίνωση, αποκάλυψαν πως χωρίζουν φιλικά για χάρη των παιδιών.
“Όταν δυο άνθρωποι φτάνουν στην κοινή απόφαση ότι δεν μπορούν να είναι πια παντρεμένοι, παραμένουν γονείς και είναι υποχρεωμένοι να μεγαλώσουν τα τρία παιδιά τους σε ένα χαρούμενο και υγιές περιβάλλον”,αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2002 και έχει αποκτήσει μαζί τρία πανέμορφα αγόρια -τον 9χρονο Kingston, τον 7χρονο Zuma και τον 17 μηνών Apollo. Η Gwen και ο Gavin μάλιστα θα μοιραστούν την κηδεμονία τους. Ενώ, δεδομένου, ότι δεν υπήρξε προγαμιαίο συμβόλαιο οι δυο τους θα μοιραστούν την περιουσία των 80 εκατομμυρίων δολαρίων της διάσημης τραγουδίστριας, αλλά και τα σπίτια σε Λονδίνο και Λος Άντζελες.

Read More

And More