Χρ. Κολέτσα στην Τατιάνα: “Ο πατέρας μου χτυπούσε την μητέρα μου!”

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη βια που είχε δει να υπάρχει στο σπίτι της, όταν ήταν ανήλικη μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο πατέρας της, χτυπούσε την μητέρα της, με αποτέλεσμα, η ίδια να βλέπει από μικρή σκηνές βίας στο σπίτι της. “Ο πατέρας μου χτυπούσε την μητέρα μου. Ζούσα τη βία στο σπίτι μου μέχρι τα 16,5 χρόνια μου, που χώρισαν οι γονείς μου” και πρόσθεσε πως τότε έφυγε με την μητέρα της και την αδελφή της από τη Βέροια που ζούσαν.
Η ίδια είπε πως από τα 2,5 χρόνια της θυμάται να βλέπει την μαμά της να κλαίει στο μπαλκόνι. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια μέχρι τα 7 της χρόνια θεωρούσε πως ζούσε στην τέλεια οικογένεια, μέχρι που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. “Όταν βλέπεις γύρω σου γέλια και γυρίζεις σπίτι και το κλίμα είναι άσχημο, τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά.”, είπε και πρόσθεσε: “Ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς περιμέναμε με την αδελφή μου να πάρουμε τα δώρα μας και να γιορτάσουμε μαζί, αλλά οι γονείς πλακώθηκαν και δεν ξέραμε τι να κάνουμε”.
Παράλληλα, η Χριστίνα εξομολογήθηκε πως όλα αυτά την είχαν επηρεάσει και την είχαν κάνει να είναι ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί. “Ήμουν συνεσταλμένο παιδί. Δεν με θυμάμαι να παίζω. Είχα μια μαμά και μια αδελφή να προστατέψω και είχα πάντα το μυαλό μου στις δυο τους”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Οι καταστάσεις που βίωσα σπίτι με μεγάλωσαν απότομα. Πολλές φορές πίστευα ότι φταίω για όλα όσα έγιναν, αλλά τώρα δεν με επητεάζει αυτό το κομμάτι της ζωής μου. ¨Εχω βάλει σκοπό να είμαι χαρούμενη”.
Στα 16,5 χρόνια της έφυγε με την μαμά της και την αδελφή της από τη Βέροια που έμεναν, μέχρι τότε και οι γονείς της πήραν τελικά διαζύγιο. “Το διαζύγιο των γονιών μου ήταν μια λύτρωση και δεν με ενοχλούσε που έπρεπε να ζω με λιγότερα χρήματα, αρκεί που ήμουν πιο ευτυχισμένη”, υπογράμμισε.
Τέλος, η ίδια είπε πως ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής της είναι να μην την εγκαταλέιψουν. “Φεύγω πριν με εγκαταλείψουν“, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το video της εκπομπής:

Read More

And More